Hyundai Tucson, το πιο φιλικό αυτοκίνητο για την οικογένεια

Το Hyundai Tucson κατέκτησε αναγνωρισμένo βραβείο της"Bild am Sonntag”, επικρατώντας ανάμεσα σε 16 ανταγωνιστές που οδήγησαν και δοκίμασαν οικογένειες.

Οι οικογένειες αγαπούν το Hyundai Tucson και αυτό αποδεικνύεται στην πρόσφατη έρευνα της Γερμανικής «Bild am Sonntag». Το compact SUV αναδείχτηκε ως το «πιο φιλικό προς την οικογένεια αυτοκίνητο εισαγωγής για το 2019». Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η εφημερίδα της Γερμανίας απονέμει στο Tucson το βραβείο του πιο φιλικού οικογενειακού οχήματος.

Στην αναζήτησή της για το «Αυτοκίνητο Εισαγωγής του 2019», η συντακτική ομάδα του αυτοκινητιστικού τμήματος του Bild Group πρότεινε 17 οχήματα από τα οποία οι αναγνώστες της Bild am Sonntag επέλεξαν πέντε υποψήφια για τον τελικό γύρο, τα οποία διατέθηκαν σε πέντε οικογένειες αναγνωστών, οι οποίες πραγματοποιούν εκτεταμένες δοκιμές στο Κέντρο δοκιμών DEKRA στο Lausitzring. Οι δοκιμαστές αξιολογούν τα οχήματα στην καθημερινή χρήση, την ποιότητα, την άνεση, τη σχέση τιμής / απόδοσης και την οδηγική απόλαυση.

Θυμίζουμε πως το Tucson διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες CRDi, ενώ ανάλογα με τον κινητήρα, διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, κιβώτιο ταχυτήτων DCT 7 σχέσεων και αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο. Επιπλέον, το Hyundai Tucson διαθέτει τα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, (Hyundai SmartSense), τα οποία αυξάνουν σημαντικά την οδηγική ασφάλεια και προσφέρουν πιο ευχάριστη οδηγική άνεση.