Πανευρωπαϊκή αναγνώριση για την Fiat Koumantzias

Έχοντας θέσει υψηλούς στόχους όσον αφορά στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση του κοινού, η βράβευση της Fiat Koumantzias στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο της Fiat Chrysler Automobiles που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο, έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο την εστίαση της εταιρείας σε αυτό τον πολύ σημαντικό τομέα.

Fiat Κουμαντζιάς
O κ. Χρήστος Κουμαντζιάς ανάμεσα στην κ. Antonella Bruno και κ. Pietro Gorlier.

Βασικός άξονας της φιλοσοφίας της Κουμαντζιάς Α.Ε. είναι η εστίαση στις ανάγκες των πελατών της. Έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και τη συνεχή βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, η Fiat Koumantzias, έχει καταφέρει ήδη να αποτελεί σημείο αναφοράς χάρη στην άμεση, συνεπή και ποιοτική εξυπηρέτηση, τόσο στις πωλήσεις, όσο και στο After Sales.

Στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επίσημων Διανομέων της Fiat Chrysler Automobiles που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μιλάνο, η Fiat Koumantzias τιμήθηκε με το 1ο βραβείο Customer Experience για την Ελλάδα. Αυτή η πολύ σημαντική αναγνώριση βασίζεται σε μετρήσιμα στοιχεία, αλλά παράλληλα αντικατοπτρίζει και την καθημερινή προσωπική προσπάθεια της διοίκησης και του προσωπικού της Κουμαντζιάς Α.Ε.

Στα πλαίσια της βράβευσης ο Πρόεδρος της Κουμαντζιάς Α.Ε., κ. Χρήστος Κουμαντζιάς, παρέλαβε το βραβείο από την κ. Antonella Bruno, Επικεφαλής Ανάπτυξης Δικτύου της FCA, και τον κ. Pietro Gorlier, Επικεφαλής της FCA για την περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική).

Ο κ. Κουμαντζιάς τόνισε:

Η παροχή του μέγιστου δυνατού επιπέδου εξυπηρέτησης αποτελεί για εμάς την απόλυτη προτεραιότητα. Αυτή η σημαντική διάκριση αποτελεί μία επιβράβευση, αλλά παράλληλα και μία δέσμευση για εμάς να συνεχίσουμε με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς την προσπάθεια μας. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας που θα βασίζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην ανθρώπινη προσέγγιση.