Προσφορές από τη Renault

H γκάμα Renault διατίθεται με καινούριες τιμές και όφελος για τον πελάτη που φτάνει τις 5.000 ευρώ.

Η αυγή της νέας χρονιάς βρίσκει τη γκάμα Renault στην καλύτερη στιγμή της, τόσο από πλευράς πληρότητας μοντέλων και εκδόσεων, όσο και από πλευράς τιμολογιακής πολιτικής. Και αυτό καθώς, ανάλογα το μοντέλο, το όφελος για τον πελάτη φτάνει τις 5.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, το Clio διατίθεται τώρα σε τιμή από 19.970 ευρώ, με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, 6μηνη δωρεάν ασφάλιση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Η νέα εμπορική πολιτική της Renault συμπίπτει με το λανσάρισμα του αναβαθμισμένου Arkana στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο διαθέτει πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, με νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και νέα χρώματα. Η γκάμα των κινητήρων του είναι αμιγώς υβριδική, με σύνολα mild και full hybrid, έως 160 ίππων. Επίσης, για πρώτη φορά είναι διαθέσιμο στην κορυφαία έκδοση esprit Alpine. Το νέο Arkana έχει χαμηλότερες τιμές σε όλη τη γκάμα του, κατά 4.000 ευρώ, ξεκινώντας από 26.680 ευρώ.

Στην κορυφή της γκάμας των C-SUV της Renault στέκεται το πληθωρικό Austral, που και αυτό επωφελείται από μειώσεις τιμών της τάξης των 4.000 ευρώ, με αρχική τιμή από 34.450 ευρώ. Και βεβαίως οι νέες τιμές ολοκληρώνονται στο κορυφαίο, νέο ηλεκτρικό Megane E-Tech. Με 220 ίππους και 450 χιλιόμετρα αυτονομίας, το μοντέλο κοστίζει από 39.950 ευρώ, με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά».