GAMES: Οι βάσεις WheelStandPro στην Ελλάδα

20 Μαρτίου 2013                  

Τα racing games είναι μια δραστηριότητα που αγαπάμε, ωστόσο για να απολαύσουμε στο μέγιστο τις δυνατότητες ρεαλισμού τους χρειαζόμαστε εκτός από μια καλή τιμονιέρα και την κατάλληλη βάση, αποφεύγοντας πολλές φορές στα ακριβά playseats ή σε περίπλοκες ιδιοκατασκευές. Μια αρκετά οικονομική και αξιόπιστη επιλογή όμως μας δίνει η WheelStandPro με τις βάσεις της πλέον να έχουν επίσημη αντιπροσώπευση στην Ελλάδα.

Οι βάσεις της WheelStandPro διατίθενται σε δύο μοντέλα (V2 & V2 Deluxe) και ταιριάζουν σε όλες τις τιμονιέρες της αγοράς (Logitech, Thrustmaster, Madcatz, Saitek, Microsoft), προσφέροντας άριστη συμβατότητα και γερό κράτημα. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την τιμονιέρα και κυμαίνονται από 99 έως 125 ευρώ. Και τα δύο μοντέλα είναι ρυθμιζόμενα σε ύψος και μήκος, ενώ όταν δεν χρησιμοποιούνται αναδιπλώνουν πολύ εύκολα και γρήγορα μαζί με την τιμονιέρα, τα πεντάλ και τον επιλογέα ταχυτήτων. Με άλλα λόγια, αποτελεί μια πρακτική και οικονομική λύση ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ανόθευτο gaming και παράλληλα να αποφεύγετε τυχόν γκρίνια από μητέρα ή σύντροφο καθώς η “θέση οδήγησης” σας δεν πιάνει χώρο στο σαλόνι ή στο δωμάτιο.

Οι βάσεις της WheelStandPro εισάγονται από το OnBoardCamera, το πρώτο ελληνικό εξειδικευμένο κατάστημα για κάμερες δράσης (GoPro, Drift, Contour, Sony, JCV, iSaw, Intova) το οποίο βρίσκεται στην Καλλιθέα Αττικής, επί της οδού Δημοσθένους 239 (τηλ. 2114050876).

Διαβάστε ακόμη:
DriveClub στο Playstation 4
Η Corvette Stingray δωρεάν στο Gran Turismo 5
Playstation Move Racing Wheel