Ειδική έκδοση Nissan Micra BOSE Personal Edition

Το Nissan Micra BOSE Personal Edition θα παραχθεί σε μόλις 2.500 αυτοκίνητα σε ολόκληρη την Ευρώπη, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο αποκλειστικός χαρακτήρας της έκδοσης. Σημείο αναφορά στην έκδοση είναι βεβαίως το μοναδικό ηχοσύστημα BOSE Personal audio το οποίο προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου 360°, μέσω της ψηφιακής επεξεργασίας του ήχου από την BOSE και των 6 ηχείων υψηλής απόδοσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται και τα δύο πρωτοποριακά ηχεία BOSE UltraNearfield που είναι ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του καθίσματος του οδηγού.

Διαβάστε ακόμη: Πρώτη γνωριμία με το νέο Nissan Micra

Ο ήχος από το BOSE Personal Audio, μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού με τη βοήθεια του BOSE PersonalSpace Control. Αυτή η λειτουργία βρίσκεται στις ρυθμίσεις ήχου της Micra, που είναι προσβάσιμες μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας NissanConnect του αυτοκινήτου. Παρέχει ένα ρυθμιζόμενο εύρος επιλογών ήχου, από έναν ακριβή και εμπρός εστιασμένο ήχο, σε μια πολύ ευρύτερη και περιβάλλουσα εμπειρία.
Το Nissan Micra BOSE Personal Edition βασίζεται στην κορυφαία σειρά Techna. Διατίθεται με τα εξωτερικά χρώματα Enigma Black ή Gunmetal Gray και συνοδεύεται από τα πακέτα εξατομίκευσης Ultimate για το εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου ως στάνταρ, με χρώμα Energy Orange. Η ξεχωριστή σήμανση BOSE Personal στις κολόνες του Micra, σηματοδοτεί την μοναδικότητα της έκδοσης του μοντέλου.
Η ειδική έκδοση θα διατίθεται είτε με τον 0.9 λίτρων turbo βενζινοκινητήρα των 90ps, ή με τoν 1.5 diesel 90ps.

Δείτε τη video-δοκιμή του νέου Nissan Micra

Η νέα έκδοση του Nissan Micra έχει ηχεία BOSE UltraNearfield στα προσκέφαλα των καθισμάτων.