Χειροποίητες λαμπάδες στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου

Οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα δημιουργούν μία πρότυπη γραμμή συναρμολόγησης και προσφέρουν πασχαλινές λαμπάδες στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Χειροποίητες λαμπάδες στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου

Οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα συγκεντρώθηκαν για καλό σκοπό εκείνο το απόγευμα. Συνεργάστηκαν δυναμικά και έφτιαξαν χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, ως προσφορά αγάπης για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Θα ήταν πιο εύκολο να αγοραστούν και να μη «ασχοληθεί» κανένας. Όμως ο στόχος εκτός από την προσφορά ήταν και το δημιουργικό κομμάτι. Μαζί και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων.

Γραμμή παραγωγής… για λαμπάδες

Ιδανικός χώρος για να στηθεί η «Πρότυπη Γραμμή Συναρμολόγησης Πασχαλινών Λαμπάδων» δεν ήταν άλλος από το κέντρο εκπαίδευσης της Ford, στον Γέρακα. Εκεί έδωσαν ραντεβού όλοι οι εργαζόμενοι της Ford αφήνοντας για λίγες ώρες το γραφείο τους. Το όλο εγχείρημα όσο εύκολο φαινόταν σαν σκέψη, τόσο δύσκολο αποδείχθηκε στην πράξη. Μέχρι να φτιαχτεί το πρώτο δημιούργημα γιατί μετά… κύλησε η ώρα και οι συναρμολογήσεις των πασχαλινών λαμπάδων έγιναν γρηγορότερα από το προβλεπόμενο χρόνο.

Χειροποίητες λαμπάδες στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα πήραν το ίδιο απόγευμα τις πασχαλινές τους λαμπάδες, φτιαγμένες με συνεργασία και με αγάπη από τους εργαζόμενους της Ford.

Διαβάστε ακόμη: Γιατί η Ford ασχολείται με τα Drone;