Το Audi A7 ψηφίστηκε ως “2019 World Luxury Car”

Η Audi κατακτά το δέκατο Παγκόσμιο Βραβείο Αυτοκινήτου για κάποιο μοντέλο της. Το νέο A7 έφερε στη μάρκα το βραβείο World Luxury Car, για δεύτερη συνεχόμενη φορά!

Audi A7

Το Audi A7 ανακηρύχθηκε “2019 World Luxury Car”. Ένα βραβείο που επισφραγίζει την κυριαρχία της μάρκας στη συγκεκριμένη κατηγορία κύρους, καθώς μόλις πέρσι τον ίδιο επίζηλο τίτλο είχε κατακτήσει το Audi A8. Τα βραβεία ανακοινώθηκαν σήμερα, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Η κριτική επιτροπή της επιτροπής “World Car”, αποτελούμενη από συνολικά 86 μέλη, δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από 24 χώρες, ανάμεσά τους και ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού DRIVE, Μιχάλης Γεωργιάδης, ανέδειξε μετά από ψηφοφορία το Audi A7 (δείτε το αναλυτικά εδώ) ως το καλύτερο νέο πολυτελές αυτοκίνητο στην παγκόσμια αγορά. Αυτή είναι η δέκατη κορυφαία διάκριση για την Audi σε μία από τις κατηγορίες του «World Car», στα 16 χρόνια του θεσμού!

Το απαράμιλλο στιλ ενός κουπέ, η ευρυχωρία ενός sedan και η πρακτικότητα ενός Avant, συνδυάζονται αρμονικά στο νέο Audi A7. Πρόκειται για το νέο στυλ ενός Gran Turismo της σύγχρονης εποχής, το οποίο προσφέρει μοναδικές οδηγικές εμπειρίες και υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας ενός ψηφιακού κόσμου του αύριο, σε ένα αμάξωμα που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό οδηγό.

Δείτε ακόμη:

Το νέο Audi A7 είναι το Sportback της ψηφιακής εποχής