Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσίαση όλων των νέων μοντέλων μοτοσυκλετών των εταιρειών, μια αθρόα προσέλευση κοινού η οποία συνοδεύτηκε από πληθώρα θετικών σχολίων και δημοσιεύσεων σχετικών με την πληρότητα, τον σχεδιασμό και την πολυτέλεια των χώρων της έκθεσης, στοιχεία που δρομολογούν ήδη τις πρώτες εργασίες για την Έκθεση Μοτοσυκλέτας του 2019.

Έφτασαν τις 52 οι εταιρείες κ φορείς του χώρου της μοτοσυκλέτας που σε μεγάλα και εντυπωσιακά περίπτερα παρουσίασαν την γκάμα των μοντέλων περισσοτέρων από 30 διαφορετικών κατασκευαστών δίκυκλων μεταξύ των οποίων SYM, DAYTONA MOTORS, QUADRO, PIAGGIO, MOTO GUZZI, VESPA, APRILIA, DERBI, HONDA, YAMAHA, KYMCO, GEMINI MOTORS, BMW, KAWASAKI, PEUGEOT, BRIXTON, KTM, HUSQVARNA, BAJAJ, SUZUKI, DUCATI, HARLEY DAVIDSON, BENELLI, KEEWAY, POLARIS, ROYAL ENFIELD, LINHAI, LAMBRETTA, NIU, AEON, GOES, F.B. MONDIAL, GAS-GAS, ORCAL κ.α.

Εκτός των νέων μοντέλων μοτοσυκλέτας οι επισκέπτες ενημερώθηκαν από κοντά για τα νέα προϊόντα ειδικού εξοπλισμού μοτοσυκλέτας, προϊόντα ένδυσης και προστασίας του αναβάτη, αξεσουάρ μοτό, λιπαντικά, ελαστικά, ανταλλακτικά καθώς και για εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν τόσο στους έμπειρους μοτοσυκλετιστές όσο και στους νεοεισερχόμενους στον χώρο του μοτοσυκλετισμού.

Πέραν της οπτικής απόλαυσης, η επίσημη Έκθεση Μοτοσυκλέτας παρείχε την δυνατότητα οδηγικής δοκιμής νέων μοντέλων μοτοσυκλέτας στα οργανωμένα test rides σε πίστα 1100m και τη δυνατότητα προσωπικής βελτίωσης στα σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα.