Η SEAT στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο

Χιλιάδες εργαζόμενοι της SEAT, μέλη των οικογενειών τους και φίλοι βρέθηκαν στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell για να περάσουν μαζί μία μεγάλη ημέρα ψυχαγωγικού αθλητισμού και αλληλεγγύης. Περισσότεροι από 4.500 ενήλικες και 1.500 παιδιά συμμετείχαν στην 5η έκδοση του SEAT Race, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών με 20% περισσότερους δρομείς από την προηγούμενη χρονιά, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία.

Χάρη στη φιλανθρωπική συνεισφορά των 3€ από κάθε συμμετέχοντα, η SEAT συγκέντρωσε περισσότερα από 13.500€, τα οποία έγιναν δωρεά στο πρόγραμμα Candela Bracelet για την υποστήριξη της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία. Ο διαγωνισμός περιελάβανε ταυτόχρονα αγώνες δρόμου 5Κ και 10Κ για τους ενήλικες, ενώ τα 1.500 παιδιά αγωνίστηκαν στο Arona Kids Run 1000 μέτρων.

Ο φετινός αγώνας της SEAT είχε τεράστια επιτυχία και από τότε που πραγματοποιήθηκε η πρώτη του έκδοση έχει γίνει ένα δημοφιλές γεγονός, ανοιχτό, αθλητικό και διασκεδαστικό για τους εργαζόμενους της SEAT και για τις οικογένειές τους.