Αντίο Γιάννη Παμπούκη

Ο εκδότης του Auto Moto, του μοναδικού περιοδικού αυτοκινήτου με έδρα στη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο παλιότερο του είδους στη χώρα, έφυγε από κοντά μας χθες βράδυ. Ο Γιάννης Παμπούκης υπήρξε χωρίς αμφιβολία μια από τις κλασικές μορφές στο χώρο του αυτοκινήτου, μερακλής, ευδιάθετος πάντα, με αρχοντιά και το δικό του ξεχωριστό στυλ.

Ήταν λάτρης του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, μια λατρεία που δημιούργησε το περιοδικό Auto Moto, ακριβώς πριν 35 χρόνια. Το πρώτο 100% θεσσαλονικιώτικο περιοδικό αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, γεμάτο αγάπη για το αντικείμενο, φρέσκο και κυρίως αληθινό, χωρίς συμφέροντα.
Σχεδόν όλοι οι θεσσαλονικείς δημοσιογράφοι αυτοκινήτου αλλά και πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου μας, έχουν συνεργαστεί στην πάροδο των χρόνων με το Auto Moto, μεταξύ τους και ο γραφών. “Γιάνναρε τι γίνεται…;” με ρωτούσε κάθε φορά που συναντιόμασταν, είτε στα γραφεία του περιοδικού είτε σε κάποιο από τα πολλά ταξίδια που κάναμε μαζί για δοκιμές αυτοκινήτων ανά την Ευρώπη. Ο Γιάννης Παμπούκης ήταν ο εκδότης της Θεσσαλονίκης στον κύκλο μας, ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του στίγμα στο χώρο αλλά και στις καρδιές μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τη Μαρίνα του και τους δυο γιούς τους, το Γιώργο αλλά και τον Βαγγέλη ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία του περιοδικού.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι, στο ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Καλό ταξίδι Γιάννη…