Το Hyundai Tucson “Beast” από την ταινία “Uncharted”

Ένα ειδικά διαμορφωμένο Hyundai Tucson «Beast» πρωταγωνιστεί στην ταινία Uncharted που κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα.

Το Hyundai Tucson για μια ακόμη φορά συμμετέχει σε κινηματογραφική παραγωγή, στα πλαίσια της συνεργασίας της Hyundai με την Sony Pictures. Μάλιστα στην ταινία Uncharted, πέρα από το Tucson “Beast” συμμετέχουν και τα Genesis G90, Genesis G80 και Genesis GV80. Αυτή είναι η δεύτερη ταινία δράσης σε σύντομο χρονικό διάστημα που βλέπουμε μοντέλα της Hyundai, αφού στο Spider-Man: No Way Home η μάρκα εμφανίστηκε τόσο με το Tucson όσο και το ηλεκτρικό IONIQ 5.

Τι σχέση έχει η Hyundai με τον Spider-Man;

Όσο για τη νέα ταινία, η Sony Pictures βασίστηκε στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι του PlayStation, “Uncharted”, του Naughty Dog. Στην ταινία, ο ευφυής κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για να ανακτήσει μια περιουσία που έχασε ο Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αν και ξεκινά ως μια ληστεία για το δίδυμο, εξελίσσεται σε έναν αγώνα δρόμου, για να φτάσουν στο θησαυρό πριν από τον αδίστακτο Moncada (Αντόνιο Μπαντέρας), ο οποίος πιστεύει ότι αυτός και η οικογένειά του είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι. Αν οι Nate και Sully μπορέσουν να αποκρυπτογραφήσουν τα στοιχεία και να λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια του κόσμου, θα ανακαλύψουν ένα θησαυρό ύψους 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ίσως ακόμη και τον χαμένο αδερφό του Nate, αλλά μόνο εάν καταφέρουν να συνεργασθούν.

Το Hyundai Design and Technical Center στο Irvine της Καλιφόρνια και η Sony Pictures συνεργάστηκαν στο σχεδιασμό του Tucson “Beast” concept, το οποίο διαθέτει ένα στιβαρό εξωτερικό με ενισχυμένους προφυλακτήρες, ελαστικά και άλλα εξωτερικά αξεσουάρ που συναρπάζουν στο κυνήγι του θησαυρού.