Ανανεωμένο Nissan Juke από 16.590 ευρώ

Αέρας φρεσκάδας πνέει στη Nissan και μετά το νέο Qashqai και νέο X-Trail, έρχεται το ανανεωμένο Juke με μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις και μια πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Το μοντέλο διατίθεται στην Ελλάδα σε τιμές από 16.590 ευρώ, μαζί με το όφελος απόσυρσης.

Οι σημαντικότερες αλλαγές στο Nissan Juke αφορούν στη σχεδίαση, στον εξοπλισμό αλλά και στους κινητήρες. Ξεκινώντας από το τέλος, ο ολοκαίνουριος 1.2 DIG-T με turbo 115 ίππους βάζει το μοντέλο στο παιχνίδι του downsizing και προσφέρει καλύτερες επιδόσεις από τον προηγούμενο ατμοσφαιρικό 1600άρη, καλύτερη κατανάλωση και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Διαθέσιμος είναι και ο 1.6 DIG-T των 190 ίππων, ενώ παραμένει και ο παλιός 1.6 lt των 117 ίππων γι αυτούς που δεν είναι λάτρεις της υπερτροφοδότησης. Σε πετρέλαιο ο 1.5 dCi των 110 ίππων παραμένει μονόδρομος.
Εκεί όμως που διακρίνεται περισσότερο το ανανεωμένο Nissan Juke  είναι το πρόγραμμα εξατομίκευσης και ο πληρέστερος εξοπλισμός του συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ηχοσυστήματος, του συστήματος πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect,  των συστημάτων ασφαλείας Nissan Safety Shield αλλά και μιας νέας ανοιγόμενης πανοραμικής οροφής. Σημαντικά βελτιωμένος είναι και ο χώρος των αποσκευών, ο οποίος έχει αυξηθεί κατά 40% (έως και 354 λίτρα) στις προσθιοκίνητες εκδόσεις.
Τέλος, οι αισθητικές αλλαγές αφορούν στα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, στους προφυλακτήρες, τη μάσκα και τα σχέδια των ζαντών αλουμινίου, ενώ εμπλουτίζεται και η χρωματική παλέτα με πιο “ζωηρές” αποχρώσεις. Όσο για τις τιμές, αυτές συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης, διαμορφώνονται από 17.460 ευρώ για την έκδοση με τον 1.2 DIG-T των 115 ίππων, από 17.480 ευρώ για την έκδοση diesel και από 16.590 ευρώ για το Juke 1.6 117ps με κιβώτιο ταχυτήτων CVT.

Διαβάστε ακόμη: