Το διαφημιστικό της Bugatti Chiron γυρίστηκε με μια Veyron

Χρειάζεται παραπάνω από ένα απλό προσπέκτους για να πουληθεί μια Bugatti Chiron των 2,5 εκ. ευρώ. Τι γίνεται όμως αν αυτή δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί;

Αυτή που βλέπετε δεν είναι η ολοκαίνουρια Bugatti Chiron. Είναι ο ψηφιακός της κλώνος, καθώς το πρώτο της διαφημιστικό spot γυρίστηκε πριν καν αυτή κατασκευαστεί! Στο video χρησιμοποιήθηκε μια Veyron και από εκεί και πέρα ακολούθησαν τα μαγικά της SLGH, ειδικός στα computer graphics, προκειμένου να ετοιμαστεί ένα όμορφο και δελεαστικό promo video.

Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε, οι αναλογίες της Chiron ταιριάζουν αρκετά με αυτές της Veyron, γι αυτό και η ομάδα χρησιμοποίησε το προηγούμενο μοντέλο προκειμένου να δημιουργήσει τη βάση για την ψηφιοποίηση της Chiron. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια εταιρία γυρίζει ένα video χωρίς καν το διαφημιζόμενο μοντέλο. Θυμηθείτε το Blackbird, το γυμνό σασί που χρησιμοποιείται γι αυτή τη δουλειά. Και βεβαίως δε θα είναι ούτε η τελευταία, αφού πλέον με την τεχνολογία να έχει προχωρήσει δυναμικά, οι διαφημίσεις αποτελούν προϊόν φαντασίας και κάποιων ωρών rendering σε έναν υπολογιστή.

Δείτε τα “μαγικά” CG που μεταμορφώνουν τη Veyron σε Chiron στο αναλυτικό video εδώ.

Αυτή δεν είναι η Bugatti Chiron. Δείτε τι κρύβεται πίσω από αυτό που βλέπουμε!