Τι να ΜΗΝ κάνετε με την Twin Turbo Lamborghini σας

5 Απριλίου 2011 |


Διαβάζοντας για ατύχημα με μια βελτιωμένη Twin Turbo, δια χειρός Underground Racing, Lamborghini Gallardo, κανενός το μυαλό δε θα μπορούσε να πάει στα όσα έγιναν πρόσφατα στη Georgia των ΗΠΑ. Μην πάει ο νους σας στο κακό, καθώς το σκηνικό ήταν περισσότερο αστείο παρά τον ελαφρύ τραυματισμό της μαύρης Lambo.

Το καλύτερο ίσως όλων, ήταν η δικαιολογία του οδηγού, ο οποίος ισχυρίστηκε πως την ευθύνη για το συμβάν έχει το παπούτσι του, του οποίου το τακούνι έσπασε και όταν αυτός πήγε να πατήσει φρένο, το τακούνι πατούσε γκάζι!!! Εντάξει, θα μπορούσε να βρει μια καλύτερη δικαιολογία ή απλά θα μπορούσε να παραδεχθεί ότι ήταν μια “κακιά στιγμή”. Και για όσους βιαστούν να σχολιάσουν ότι ο συγκεκριμένος έχει χρήματα αλλά όχι χέρια… λάβετε υπόψιν πως τη Gallardo Twin Turbo του την έχει εδώ και ένα χρόνο περίπου, ενώ ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα του υπάρχει και μια Corvette C6, επίσης Twin Turbo από την Underground Racing με 1200+ ps στους πίσω τροχούς.

Σε κάθε περίπτωση, για να καταλαβετε τα όσα λέμε και να πάρετε μια καλή ιδέα από το συμβάν, δείτε το video που ακολουθεί: