Πρίγκιπας αγόρασε τις εκθεσειακές Bugatti Chiron και Vision GT

Όταν είσαι πρίγκιπας στη Σαουδική Αραβία δε μπορείς απλά να αγοράσεις μια Bugatti Chiron πριν καν αυτή βγει στην παραγωγή επισήμως, αλλά μπορείς να αποκτήσεις και την πρωτότυπη Bugatti Vision Gran Turismo! Έτσι για να μην αφήσεις πολύ άδειο χώρο στο γκαράζ…

Η καινούρια Bugatti Chiron των 1.500 ίππων ίππων και 2,4 εκ. ευρώ δεν πωλείται ακόμη (διαβάστε περισσότερα εδώ). Για την ακρίβεια δεν κατασκευάζεται ακόμη, με τα μοναδικά αυτοκίνητα που υπάρχουν να είναι τα προ-παραγωγής εκθεσιακά μοντέλα. Αυτό όμως δε σταμάτησε τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Badr bin Saud, ο οποίος όχι μόνο αγόρασε την μπλε Chiron που εμφανίστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένη Μάρτιο, αλλά και την αγωνιστική πρωτότυπη Bugatti Vision Gran Turismo (δείτε την εδώ) που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για το racing game Gran Turismo.
Μπορεί και τα δύο αυτοκίνητα να είναι προ-παραγωγής, εφοδιάζονται ωστόσο με τον quad-turbo 8-λιτρο W16 κινητήρα της Bugatti. Δεν είναι γνωστό αν τα αυτοκίνητα είναι αυτό που λέμε “οδηγίσιμα” καθώς μιλάμε για εκθεσιακά κομμάτια, αλλά στις φωτογραφίες φαίνεται να φορούν πινακίδες Σαουδικής Αραβίας.

Σε κάθε περίπτωση είναι δύο εντυπωσιακά μοντέλα για να προσθέσει κανείς στην τεράστια συλλογή αυτοκινήτων του. Αν και παραμένει άγνωστο το πόσο κόστισαν οι δύο Bugatti, η εταιρία αναφέρει πως ο πρίγκιπας είχε κάνει την υψηλότερη προσφορά. Γεγονός που υποδεικνύει ότι υπήρξαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.