Η Triumph θέλει να ξεπεράσει το ρεκόρ των 606 km/h

Με στόχο να ξεπεράσει τα 606 km/h, η Triumph επιστρατεύει τον θρύλο του Isle of Man, Guy Martin, και πάει στις απέραντες αλυκές του Bonneville για να γράψει το νέο Land Speed World Record.

Το Infor Rocket Streamliner είναι μια ρουκέτα 1.000 ίππων σε ρόδες.

Έχοντας ήδη πιάσει τα 441,28 km/h στις τελευταίες δοκιμές στη λίμνη άλατος του Bonneville, η διάσημη εταιρία μοτοσικλετών ετοιμάζεται για μια νέα προσπάθεια στα μέσα Σεπτεμβρίου, που ευελπιστεί να της δώσει το παγκόσμιο ρεκόρ. Στο τιμόνι ενός τέτοιου τρελού επιτεύγματος δε θα μπορούσε να βρίσκεται και ένα τρελός οδηγός αγώνων. Ο λόγος για το θρύλο του Tourist Trophy, Guy Martin, ο οποίος και θα καβαλήσει αυτή τη ρουκέτα με ρόδες που φέρει τον τίτλο Triumph Infor Rocket Streamliner. Ο στόχος τους είναι να σπάσουν το φράγμα των 606,4 km/h, το ταχύτερο που έχει φτάσει ποτέ ο άνθρωπος με επίγειο μέσο.

Ήδη ο Guy Martin ολοκλήρωσε με ευκολία τις δοκιμές της 9ης Αυγούστου, όπου και πέτυχε την ταχύτητα των 441,28 km/h καβάλα στο Triumph Infor Rocket Streamliner των 1.000 ίππων. Καιρού επιτρέποντος, μέσα του επόμενου μήνα θα έχουμε τις εξελίξεις από τη ρουκέτα της Triumph.